Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

З початку вересня заборгованість із заробітної плати в області скоротилася на 19,5 млн. грн.

З початку вересня заборгованість із заробітної плати в області скоротилася на 19,5 млн. грн.

Під головуванням т.в.п. заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Вадима Глушка 29 жовтня відбулося засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. Станом на 01.10.2014 заборгованість із заробітної плати в області в порівнянні з початком вересня скоротилася на 19,5 млн. грн. (на 15,1 %). Однак, на ряді підприємств борги зросли.

У ході засідання було заслухано інформацію керівників підприємств-боржників: ПуАО «Харківський підшипниковий завод» та ПАТ «АТ Науково-дослідний інститут радіотехнічних вимірювань» про стан роботи з погашення заборгованості із виплати заробітної плати, страхових внесків до Пенсійного Фонду України та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

З питання роботи ККП «Орільське» було заслухано інформацію керуючого санацією ДП «Харківський приладобудівний завод ім. Т.Г.Шевченка» та селищного голови Орільської селищної ради Лозівського району.

За підсумками засідання надані відповідні доручення.