Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Кращі працівники соціальної сфери області відзначені нагородами ХОДА та обласної ради

Кращі працівники соціальної сфери області відзначені нагородами ХОДА та обласної ради

Сьогодні, 30 жовтня, у Харківському російському драматичному театрі ім.О.С. Пушкіна відбулися урочистості  з нагоди Дня працівника соціальної сфери України. Від імені голови Харківської обласної державної адміністрації Ігоря Балути кращих представників галузі з їх професійним святом привітав т.в.п. заступника голови ХОДА Вадим Глушко. Він відзначив значущість цієї професії для кожного громадянина України і для держави.

«Я хотів би висловити вам щирі слова вдячності за те, що в цей важкий час, ви робите дуже потрібну справу. Соціальна служба - це та ланка, яка з'єднує державу і простих громадян. І від того наскільки злагоджено ми з вами будемо працювати залежить якість життя багатьох людей. Незважаючи на невисоку заробітну плату, на збільшене,через військові дії, навантаження, ви продовжуєте згуртовано і якісно виконувати свою роботу. Завдяки вашій праці Харківська область за показниками - одна з лідерів в Україні. Хочу побажати вам мирного неба, оптимізму і гідної оцінки вашої праці з боку держави», - зазначив він.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток соціальної сфери області та з нагоди Дня працівника соціальної сфери кращі працівники були нагороджені Почесною грамотою обласної державної адміністрації та Харківської обласної ради, а також Подяками голови ХОДА та голови обласної ради.

Довідка: в організаціях, закладах і установах соціальної сфери Харківщини працює понад 12 тисяч спеціалістів. До сфери соціального захисту населення області входять:
- 42 територіальні центри соціального обслуговування (надання соціальних послуг), 18 будинків-інтернатів для осіб похилого віку, інвалідів та дітей-інвалідів, 44 центри соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді;
- Департамент соціального захисту населення ХОДА та 42 територіальні центри соціального обслуговування (надання соціальних послуг), 42 структурні підрозділи соціального захисту населення районних;
- Харківський обласний центр зайнятості і 29 міських, районних у містах, міськрайонних та районних центрів зайнятості;
- Головне управління Пенсійного фонду України в Харківській області та його 36 районних управлінь,  -Харківське обласне відділення Фонду соціального захисту інвалідів; Територіальна державна інспекція з питань праці в Харківській області; управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Харківській області; виконавча дирекція Харківського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності та 15 місцевих відділень.