Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Шановні друзі!

Шановні друзі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята — Дня працівника соціальної сфери України. У всі часи й в усіх народів на особливу суспільну пошану й повагу заслуговували ті, хто сенcом свого життя бачив жертовне служіння ближньому: хто самовіддано піклувався про літніх людей, ветеранів, інвалідів, віддавав тепло свого серця сиротам і безпритульним дітям у будинках-інтернатах, опікувався життям багатодітних та малозабезпечених сімей, прагнув допомогти й підтримати кожного, хто цього потребував. Складаючи вам щиру вдячність за самовіддане служіння обраній справі та відзначаючи вагомі набутки у цій благородній справі, висловлюю тверде переконання в тому, що ви й далі докладатимете всіх зусиль задля торжества в нашому суспільстві високих гуманістичних ідеалів. Впевнений, що ваша працьовитість, наполегливість, витримка, професіоналізм, віра, душевне тепло і надалі служитимуть людям.

 У цей святковий день бажаю вам міцного здоров’я і людського щастя, родинного благополуччя і достатку, злагоди, наснаги та терпіння у виконанні відповідального професійного обов’язку на благо розвитку нашої держави!

Голова обласної

державної адміністрації                                                                                      Ігор Балута