Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Кращі автомобілісти області відзначені нагородами ХОДА та обласної ради

Кращі автомобілісти області відзначені нагородами ХОДА та обласної ради

Сьогодні, 24 жовтня, в малому залі Будинку рад відбувся урочистий прийом з нагоди святкування Дня автомобіліста і дорожника. Від імені голови Харківської обласної державної адміністрації Ігоря Балути кращих автомобілістів області з їх професійним святом привітав перший заступник голови ХОДА Ігор Райнін. Він відзначив значущість цієї професії і для діяльності всіх галузей країни, і для кожного її громадянина.

«День автомобіліста і дорожника знає вся країна, і всі люди. І така повага і авторитет вашої роботи пов'язані, насамперед, з якісним виконанням вами своєї роботи. Дорога - це рух, це життя. І ми всі постійно перебуваємо в дорозі: на роботу, з роботи, під час роботи. І від якості надання послуги транспорту багато в чому залежить не тільки якість нашої роботи, але ще і наш настрій.

Сьогодні я також хочу подякувати вам за ту допомогу, яку ви надаєте української армії, тим хлопцям, які зараз перебувають на передовій, які кожну хвилину піклуються про те, щоб ми з вами могли спокійно працювати і жити», - сказав Ігор Райнін.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток автотранспортної галузі та мережі автомобільних доріг України та з нагоди Дня автомобіліста і дорожника кращіх автомобілістів області нагороджено Почесною грамотою обласної державної адміністрації та Харківської обласної ради, а також Подяками голови ХОДА та голови обласної ради.