Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

23 жовтня окружні виборчі комісії Харківщини почали отримувати виборчі бюлетені

23 жовтня окружні виборчі комісії Харківщини почали отримувати виборчі бюлетені

23 жовтня з 10.00 окружні виборчі комісії почали отримувати виборчі бюлетені для подальшої їх передачі до дільничних виборчих комісій. Сьогодні виборчі бюлетені отримують ОВК № 168-174 м. Харкова, 24 жовтня - усі інші ОВК № 175-181. Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута. Загалом на території Харківської області утворено 14 одномандатних виборчих округів: сім окружних виборчих комісій знаходяться у м. Харкові, сім – у районах Харківської області та 1684 - дільничні виборчі комісії. Всі вони провели перше засідання та приступили до роботи.

З метою належної організації підготовки та проведення позачергових виборів народних депутатів України розпорядженням голови обласної державної від 17 вересня 2014 року № 497 у районах та містах області утворені робочі групи щодо сприяння виборчим комісіям у здійсненні ними своїх повноважень на період підготовки та проведення позачергових виборів народних депутатів України.

Всі окружні та дільничні виборчі комісії забезпечені у повному обсязі матеріально-технічним обладнанням, інвентарем, комп’ютерною та офісною технікою, телефонним зв’язком згідно з нормативами, встановленими Центральною виборчою комісією.