Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Український дім» у Пекіні має усі технічні можливості для надання консалтингових послуг бізнесменам обох країн. Ігор Райнін

«Український дім» у Пекіні має усі технічні можливості для надання консалтингових послуг бізнесменам обох країн. Ігор Райнін

Бізнес-майданчик «Український дім», який у вересні відкрився у Пекіні, є першим комплексним закладом на території КНР, створеним для сприяння двосторонньої співпраці ділових кіл за широким галузевим спектром, а також об'єктивного висвітлення політичного, економічного, суспільного та культурного життя української держави, розвитку співробітництва у гуманітарній сфері між двома країнами. Про це повідомив перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін.

«Створений бізнес-майданчик має усі технічні можливості та відповідний український і китайський штат співробітників для надання консалтингових послуг бізнесменам обох країн, проведення маркетингових досліджень, організації входження компаній у китайський ринок. Харківська область має тісні економічні зв’язки з китайськими партнерами, і сьогодні ми плануємо максимально використати потенціал нового бізнес-майданчика для подальшої інтенсифікації взаємовигідного співробітництва», – зазначив Ігор Райнін.

Нагадаємо, відкриття «Українського дому» в м. Пекін відбулося 17 вересня за ініціативи Посольства України у КНР та за підтримки зорієнтованих на співпрацю з Україною бізнес-структур Китаю.

Довідка: Для оперативного спілкування щодо співпраці з «Українським домом» треба контактувати із співробітником Посольства України в КНР Сердечним Олександром Вікторовичем, який відповідає за економічний напрямок роботи ПУ в КНР (моб. тел. +86-13641127901, a.serdechny@gmail.com).