Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків’яни - переможці чемпіонату України з військово-спортивного багатоборства

Харків’яни - переможці чемпіонату України з військово-спортивного багатоборства

З 17 по 19 жовтня в Харкові відбувся чемпіонат України з військово-спортивного багатоборства серед дорослих, юніорів та юнаків. Тринадцятий за рахунком чемпіонат України зібрав 615 учасників з 16 областей країни. Змагання пройшли за програмою бойового двоборства, яке включало стрільбу та всестилевий бій по шести версіям від легко контактних до повно контактних версій. Впродовж двох змагальних днів було розіграно понад 100 комплектів медалей, та більша їх частина дісталася спортсменам Харківської області, які стали переможцями змагань у загальнокомандному заліку, випередивши найближчих конкурентів з Київської та Дніпропетровської областей.

На урочистій церемонії нагородження призерів та чемпіонів України привітав заступник директора Департаменту у справах молоді та спорту Харківської облдержадміністрації Сергій Христоєв, та разом з президентом Всеукраїнської Федерації військово-спортивного багатоборства Сергієм Зайцевим вручив спортсменам дипломи та медалі.

Варто зазначити, що крім медалей спортсмени змагалися ще й за підвищення свого рівня майстерності. За словами президента Всеукраїнської Федерації військово-спортивного багатоборства, 14 спортсменів виконали нормативи Майстрів спорту України, а ще близька 100 – нормативи КМС.

Результати даного чемпіонату, а також результати Кубку України, який у грудні цього року відбудеться у Черкасах, будуть основоположним у формуванні національної збірної команди України до участі у чемпіонаті світу, який у 2015 році прийматиме Харків.