Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У смт. Бабаї пройде свято «Перлина землі Слобожанської» до Дня Харківського району

У смт. Бабаї пройде свято «Перлина землі Слобожанської» до Дня Харківського району

Завтра, 18 жовтня, в сел. Бабаї (Харківський район) пройде свято «Перлина землі Слобожанської», присвячене 70-річчю визволення України від фашистських загарбників і 91-й річниці з дня створення Харківського району. Цього року захід проходитиме з 10:00 до 17:00 на території Бабаївської селищної ради та в приміщенні Бабаївського селищного будинку культури. Головна мета заходу - ознайомити харків'ян і гостей району з роботами майстрів декоративно-прикладного мистецтва, народних умільців, познайомитися з історією району.

Об 11.00 в приміщенні Будинку культури розпочнуться виставки-презентації місцевих рад. Кожен селищна, міська та сільська рада в яскравих формах і образах розповість про себе, про своїх людей, про свою роботу та досягнення.

О 13.00 розпочнеться захід "Перлина землі Слобожанської, в рамках якого відбудеться святковий концерт. Артисти ознайомлять глядачів і гостей з історією району, кращі художні самодіяльні колективи продемонструють свою майстерність. Також голова райдержадміністрації та голова райради проведуть церемонію нагородження Почесних громадян Харківського району - 2014.
Будуть відзначені учасники Великої Вітчизняної війни та кращі люди району у різних галузях.

Організаторами заходу є: Харківська районна державна адміністрація, Харківська районна рада та Бабаївська селищна рада Харківського району.

Довідка. Харківський район розташований в східній частині Харківщини і межує з шістьма районами області та Білгородським районом Російської Федерації. Загальною площею 1403 кв. км, район є найбільшим в Європі адміністративно-територіальним утворенням з населенням 183 тис.осіб, що проживають в 106 населених пунктах: двох містах, 14 селищах міського типу і 90 селах.