Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Кращі працівники харчової промисловості відзначені нагородами Харківської облдержадміністрації та обласної ради

Кращі працівники харчової промисловості відзначені нагородами Харківської облдержадміністрації та обласної ради

Сьогодні, 17 жовтня, в малому залі обласної державної адміністрації відбувся урочистий прийом з нагоди Дня працівників харчової промисловості. Перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін і перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко привітали кращих працівників галузі з їх професійним святом.

«Від імені голови обласної державної адміністрації Ігоря Мироновича Балути дозвольте мені сьогодні привітати вас зі святом і подякувати за вашу працю. У даних непростих умовах саме ви, як найкращі і авторитетні представники харчової промисловості Харківської області, заслуговуєте найкращих слів. І це не просто слова, ви це довели ділом, в тому числі і цього року.

Ми знаємо, що харчова промисловість - найбільш розвинений сектор харківської промисловості, питома вага якої становить практично 27%. Не дивлячись на всі складнощі, пов'язані з ситуацією в країні, вперше за останніх 3 роки харчова промисловість має приріст  7%. Це дійсно серйозний підсумок вашої роботи, за що вам честь і хвала. Хочу ще раз привітати вас від імені губернатора і висловити ще одну подяку за вашу підтримку переселенцям з Донбасу і допомогу українській армії», - сказав у вітальному слові Ігор Райнін.