Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові пройде творча зустріч з художником - автором 30-метрової картини «Мегаісторія України» Романом Бончуком

У Харкові пройде творча зустріч з художником - автором 30-метрової картини «Мегаісторія України» Романом Бончуком

Творча зустріч з художником із Івано-Франківська Романом Бончуком відбудеться 15 жовтня о 15.00 у виставковому залі Обласного центру культури і мистецтва (вул.. Пушкінскька, 62), де зараз експонується його персональна виставка. Головні роботи та мистецькі акції художника носять психологічний, науковий та філософський характер. Майстер активно працює у дизайні та живописі, за плечима художника багато виконаних інтер'єрних та вуличних проектів. Його гіперробота (5×30 метрів) відобразила більше тисячі знаменитих українців з різних епох.

Під час зустрічі автор розкриє своє бачення ролі митця у сучасному художньому процесі, поділиться своїми секретами про джерело натхнення в час глобалізації суспільства та розповість про щастя художника й про інсталяційні проекти. Відвідувачі зможуть задати запитання щодо творчості автора.

Довідка. Роман Бончук навчався на факультеті містобудування Львівського політехнічного університету, на історико-літературному відділі Гарвардського університету, закінчив Прикарпатський університет за спеціальністю «дизайнер інтер’єрів».