Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У галереї «Мистецтво Слобожанщини» відкриється виставка «Вартість часу»

У галереї «Мистецтво Слобожанщини» відкриється виставка «Вартість часу»

Сьогодні, 9 жовтня о 17.00 в галереї «Мистецтво Слобожанщини» (Держпром, 4-й під'їзд, 1-й поверх) відбудеться відкриття персональної виставки скульптора Олександра Фролова «Вартість часу». Дерев’яні, пластилінові, бронзові скульптури, з додаванням мішаної техніки та використанням лаконічних мотивів і простих ритмів є тими засобами, за допомогою яких автор прагне достукатися до розуму та сердець глядачів.

«Вартість часу» – це пластичне конструювання пульсу часу, художній аналіз сенсу людського життя та оточуючого світу.

Обираючи зворушливі та чуттєві образи, Олександр Фролов прагне вирвати людину з коловороту її буденної дійсності, підводячи глядача до внутрішнього діалогу над філософськими питаннями сенсу людського буття, вибору життєвого шляху та вартості справжніх почуттів та відвертих думок.

Для сучасного мистецтва характерною рисою є діалогічність твору не тільки з його автором, а й з глядачем. Цей принцип чітко простежується в роботах митця, він залишає простір для власних думок людини та інтерпретації його творів.

Творча зустріч з автором запланована на 24 жовтня (початок о 17.00).

Виставка триватиме з 9 по 25 жовтня. Час роботи: ВТ-СБ, 11.00-19.00, без перерви.

Довідка. Олександр Фролов народився у м. Балаклеї Харківської області. З 2003 по 2008 рр. навчався на художньому відділенні Балаклейської музичної школи. У 2008 р. вступив до Харківського художнього училища, яке закінчив у 2010 р., у вересні цього ж року вступив до Харківської державної академії дизайну та мистецтв на відділення скульптури. У 2010 р. прийнятий до Молодіжного об’єднання Національної спілки художників України. Бере активну учать у обласних та всеукраїнських виставках.