Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові презентували ІІІ фазу Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»

У Харкові презентували ІІІ фазу Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»

8 жовтня в Харківському національному університеті міського господарства ім. О.М. Бекетова було проведено семінар-презентацію ІІІ фази Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» (МРГ), організований Харківською обласною державною адміністрацією спільно з Харківською обласною радою. У заході взяли участь перший заступник голови ХОДА Ігор Райнін, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, представники Проекту МРГ, голови районних державних адміністрацій, районних та міських рад, керівництво Харківського національного університету міського господарства ім. О.М. Бекетова.

Під час семінару було підбито підсумки реалізації Проекту МРГ ІІ фази. Представники Проекту також оголосили про початок реалізації ІІІ фази Проекту в Харківській області та надали вичерпну інформацію про нові компоненти, умови участі та критерії конкурсу.

«Реалізація ІІІ фази Проекту є гарною можливістю для використання потенціалу та поглиблення співпраці на основі взаєморозуміння та рівноправного партнерства. Слід віднестись до Проекту з усією відповідальністю, приділити достатню увагу, і тоді необхідні результати будуть досягнуті», - зазначив Ігор Райнін.