Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській облдержадміністрації відбувся урочистий прийом з нагоди Всесвітнього дня пошти

У Харківській облдержадміністрації відбувся урочистий прийом з нагоди Всесвітнього дня пошти

У Харківській обласній державній адміністрації 6 жовтня відбувся урочистий прийом з нагоди Всесвітнього дня пошти. У заході взяли участь голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута, заступник голови - керівник апарату ХОДА Василь Хома, голова Харківської облради Сергій Чернов, працівники Харківської дирекції Українського державного підприємства поштового зв'язку (УДППЗ) "Укрпошта".

«Напередодні Всесвітнього дня пошти, хочу привітати вас, працівників Харківської дирекції УДППЗ «Укрпошта», з професійним святом! Ваша робота, ваша праця об'єднують людей в різних регіонах України - від Луганська до Івано-Франківська, від Донецька до Чернівців. Ваша робота також і небезпечна. Тим не менш, ви виконуєте важливу місію. Бажаю вам і вашим родинам всього доброго і бути завжди оптимістами», - зазначив Ігор Балута, звертаючись до працівників Харківської дирекції "Укрпошти".

Кращі фахівці поштових відділень регіону були нагороджені Почесними грамотами Харківської обласної державної адміністрації та Харківської обласної ради, Подяками голови Харківської облдержадміністрації та голови Харківської облради.