Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні у Харкові - Німецько-український форум «Біоенергетика, енергоефективність і агробізнес»

Сьогодні у Харкові - Німецько-український форум «Біоенергетика, енергоефективність і агробізнес»

14 жовтня в готелі «Kharkiv Pаlace» розпочався перший Німецько-український форум «Біоенергетика, енергоефективність та агробізнес». Учасники зможуть ознайомитися з передовим європейським досвідом і технологіями в області біоенергетики, енергоефективності та агробізнесу, налагодити перспективні ділові контакти для розвитку свого бізнесу. Основна дискусійна панель Форуму, доповідачами якої будуть керівники центральних та місцевих органів виконавчої влади і директор Східного комітету німецької економіки Райнер Лінднер, присвячена питанням німецько-української співпраці у сфері АПК та енергоефективності.

В рамках інших дискусійних панелей, присвячених перспективам розвитку агробізнесу, альтернативної енергетики, фінансуванню відповідних проектів, учасники заходу матимуть можливість поспілкуватися з міжнародними експертами та представниками більш ніж двох десятків німецьких компаній, зокрема, таких світових лідерів, як CLAAS, Remondis і Lemken.

Організаторами Форуму є Генеральне консульство Федеративної Республіки Німеччина, Харківська обласна державна адміністрація, Почесний консул Федеративної Республіки Німеччина в м. Харків, Східний комітет німецької економіки, Делегація німецької економіки в Україні.

З програмою Форуму можна ознайомитись тут.