Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У галереї «Бузок» відкриється виставка живопису «Метрополітен»

У галереї «Бузок» відкриється виставка живопису «Метрополітен»

Сьогодні, 3 жовтня, о 17.00 в Інформаційно-виставковому центрі «Бузок» (вул. Сумська, 25) відбудеться відкриття виставки «Метрополітен». Автори живописних робіт - три молоді художниці, студентки Харківської державної академії дизайну і мистецтв, відділення "Монументальна живопис": Тетяна Чебаник, Вероніка Близнюченко, Катерина Коваленко. 

За словами авторів, дана експозиція відображає їх бачення сучасного світу: «Життєвій течії кожен знаходить свій образ, для нас - це метрополітен: безперервний, з безліччю шляхів, але в одному тунелі. Ми зустрічаємо темряву міркувань, як належне. Зупинка за зупинкою ми не плануємо кінця, ми плануємо лише рух. Метрополітен - абсолютна адаптація душевного стану, творчого руху, істинного мислення».

Виставка триватиме з 3 по 17 жовтня.

Дов
ідка. Коваленко Катерина - студентка Харківської державної академії дизайну і мистецтв, відділення "Монументальна живопис"Народилася в місті Євпаторія 27.09.1993. Навчалася в Кримському Республіканському Вищому Художньому училищі ім. Н.С. Самокиша.

Близнюченко Вероніка - студентка Харківської державної академії дизайну і мистецтв, відділення "Монументальна живопис"Народилася в місті Харків 16.07.1996. Закінчила "Харківський Художній Ліцей".

Чебаник Тетяна
- студентка Харківської державної академії дизайну і мистецтв, відділення "Монументальна живопис"Народилася в місті Євпаторія 18.12.1993Навчалася в Кримському Республіканському Вищому Художньому училищі ім. Н.С. Самокиша.