Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині відбувся Всеукраїнський молодіжний форум «Молодь без кордонів»

На Харківщині відбувся Всеукраїнський молодіжний форум «Молодь без кордонів»

З 26 по 28 вересня на базі санаторію «Ялинка» відбувся Всеукраїнський молодіжний форум, спрямований на інтелектуальний розвиток молоді «Молодь без кордонів», організований Департаментом у справах молоді та спорту ХОДА при підтримці Міністерства молоді та спорту України. У Форумі взяли участь 200 представників з 16 областей України, а також молодіжна громадська організація «Харківський обласний центр волонтерів» та Благодійний Фонд «Благо».

Під час проведення Форуму кваліфіковані тренери працювали з молоддю у 5 секціях за наступними напрямами: «Підтримка творчих ініціатив молоді», «Молодіжний парламентаризм: перспективи розвитку», «Молодь за здоровий спосіб життя», «Підприємницькі ініціативи молоді – запорука економічного зростання держави», «Спорт - миротворець».

Для учасників було проведено інтерактивні ігри, спрямовані на розвиток творчого, інтелектуального та спортивного потенціалу молоді.

Результатом проведення Всеукраїнського молодіжного форуму стало посилення взаємодії громадського та державного секторів у напрямку реалізації державної молодіжної політики; забезпечення участі молоді у формуванні молодіжної політики України; встановлення нових міжрегіональних молодіжних зв’язків, що у свою чергу створить умови для інформаційного та духовного збагачення молоді з урахуванням кращого всеукраїнського досвіду.