Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбулося засідання територіальної тристоронньої соціально-економічної ради

У Харкові відбулося засідання територіальної тристоронньої соціально-економічної ради

30 вересня відбулося чергове засідання територіальної тристоронньої соціально-економічної ради за участю співголови ради, першого заступника голови обласної державної адміністрації Ігоря Райніна. На засіданні було розглянуто питання щодо стану соціального діалогу в області, визначено подальші шляхи його розвитку. Також розглянуто питання щодо стану травматизму на виробництві та його профілактики.

Як зазначив Ігор Райнін, управлінню виконавчої Дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в Харківській області необхідно посилити роботу в напрямку реалізації профілактичних заходів, що дозволить скоротити травматизм на виробництві.

З метою соціального захисту працівників, забезпечення безпеки їх праці Ігор Райнін надав доручення Департаменту соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації спільно з соціальними партнерами підготувати пропозиції щодо внесення змін до діючого законодавства з питань охорони праці.