Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Шановні мешканці Харківської області!

Шановні мешканці Харківської області!

Щиро вітаю Вас з Днем Харківської області! До важливих подій минулого ми звертаємося для того, щоб осмислити їх роль у вітчизняній історії, осягнути безперервність суспільного розвитку, віддати належне своїм попередникам, отримати заряд енергії на майбутнє. Сім десятиріч тому над Харківською областю , над руїнами, згарищами і полум’ям ще не стихлих боїв знялося знамено визволення і поверненого життя. Той вересневий день 1943-го не тільки навічно вкарбований в історію України, — він став знаковою віхою в літопису всієї Другої світової війни, додав віри та впевненості у перемозі над нацизмом Європі і світові.

Сьогодні частина України знову в огні, ворог - підступний і жорстокий, але ми повинні бути гідними своїх пращурів та докорінно знищити окупантів, які загрожують мирному життю українців.

Доля України нерозривно пов'язана з древньою слобожанською землею. Сьогоднi Харківська область є однiєю з провiдних у державi. Нагромаджений вiками господарський досвiд, працелюбнiсть i талант її людей, створена кiлькома поколiннями сучасна промислова i сiльськогосподарська база упевнюють у тому, що Харківщина досягне у своєму економiчному i соцiальному розвитку нових вершин, зробить гiдний внесок у процвiтання Української держави.

Слава Україні!