Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Представникам іноземної делегації будуть передані інвестиційні пропозиції по Харківській області. Департамент економіки ХОДА

Представникам іноземної делегації будуть передані інвестиційні пропозиції по Харківській області. Департамент економіки ХОДА

Надзвичайні і Повноважні Посли різних країн, а також керівники ключових агентств ООН, які сьогодні прибули до Харкова, цікавилися результатами Міжнародного економічного форуму "Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи", який 5 вересня відбувся в готелі "Харків Палац". Про це повідомив директор Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської облдержадміністрації Віктор Коваленко. "Делегація, яка прибула на Харківщину, цікавилася учасниками форуму, укладеними домовленостями, наскільки наші іноземні партнери сьогодні зацікавлені в роботі з Харківською областю з точки зору як експортного потенціалу, так і інвестиційної допомоги", - зазначив Віктор Коваленко.

За його словами, всі інвестиційні пропозиції будуть передані представникам делегації, а вони в свою чергу цю інформацію передадуть своїм бізнесменам.

"Але зараз у них інша мета - надати допомогу Харківській, а також Донецькій та Луганській областям за гуманітарними програмами, а також з відновлення тих чи інших приміщень для біженців", - підкреслив директор Департаменту економіки і міжнародних відносин.