Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Балута зустрівся із заступником голови пошукової місії Нідерландів в Україні з розслідування катастрофи рейса МН17 Хансом Ван Де Веном

Ігор Балута зустрівся із заступником голови пошукової місії Нідерландів в Україні з розслідування катастрофи рейса МН17 Хансом Ван Де Веном

Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута зустрівся із заступником голови пошукової місії Нідерландів в Україні з розслідування катастрофи рейса МН17 Хансом Ван Де Веном. В ході зустрічі сторони обговорили питання подальшого співробітництва та надання допомоги Харківською облдержадміністрацією експертам пошукової місії. Ханс Ван Де Вен повідомив про результати зустрічі голландської сторони з віце-прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом, яка відбулася минулого тижня, де обговорювалася можливість продовження пошукової місії.

Також заступник голови пошукової місії Нідерландів в Україні поінформував керівника Харківської області про те, що відбуватиметься на цьому тижні, якщо буде прийнято рішення про відновлення роботи пошукової місії, а також про те, що найближчим часом спеціалісти з Малайзії готові повернутися на місце падіння літака для продовження пошуків останків тіл загиблих.

"Для вас, думаю, також дуже важливо знати, що сталося насправді і як ми плануємо нашу роботу надалі", - сказав Ханс Ван Де Вен.

Ігор Балута пообіцяв всебічну допомогу в роботі пошукової місії в разі відновлення її роботи.