Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Десять харків'ян нагороджені медалями «За оборону рідної держави»

Десять харків'ян нагороджені медалями «За оборону рідної держави»

Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута та начальник управління СБУ в Харківській області Олександр Пивовар вручили шести співробітникам Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України в Харківській області та чотирьом співробітникам Служби безпеки України в Харківській області медалі «За оборону рідної держави» за успішне проведення бойової антитерористичної операції. У церемонії нагородження також взяли участь радник начальника ГУ МВС України в Харківській області, представник Всеукраїнського об'єднання громадян "Країна" Олександр Сирота і радник голови ХОДА Сергій Стороженко.

«Хотів щиро сказати вам спасибі за вашу працю, за вашу роботу. Зараз такі люди, як ви, роблять все для того, щоб зберегти українську державність. А для нас це найголовніше. Сьогодні терористи і просто мерзотники заважають нам жити і будувати нашу державу. І ви ті люди, які її захищають. На вас дивляться всі, особливо молоде підростаюче покоління, для яких ви є прикладом. Ви справжні герої, велике вам спасибі", - зазначив Ігор Балута.

Начальник управління СБУ в Харківській області зазначив, що пишається своїми підлеглими, які ще раз підтвердили те, що в управлінні працюють професіонали, які не бояться виконувати дуже важливі для країни і для українського народу завдання.

«Я вдячний своїм співробітникам, які спільно з колегами з міліції, військовими успішно провели бойову операцію по знищенню терористичної групи, яка не тільки виношувала стійкі наміри здійснити теракти на території Харківської та Луганської обалстей, але також мала необхідне знаряддя. Керівник групи і його посібники були захоплені, ведеться слідство. Дякуємо вам за службу», - сказав Олександр Пивовар.

За дорученням президента Всеукраїнського об'єднання громадян "Країна" Олександр Сирота також нагородив голову Харківської ОДА медаллю «За гідність і патріотизм».

Довідка. Всеукраїнське об'єднання громадян "Країна" в знак подяки від громадян України заснувало дві медалі: «За оборону рідної держави» - для нагородження учасників АТО і «За гідність і патріотизм» - для нагородження волонтерів.