Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Гуманітарний вантаж з Буковини буде поставлятися в Ізюм щотижня. Голова Чернівецької ОДА Роман Ванзуряк

Гуманітарний вантаж з Буковини буде поставлятися в Ізюм щотижня. Голова Чернівецької ОДА Роман Ванзуряк

«Ми вдячні керівництву Харківської області, що саме тут, в Ізюмі, створений логістично-координаційний центр, який надаватиме допомогу нашим військовослужбовцям», - зазначив 12 вересня в Ізюмі голова Чернівецької облдержадміністрації Роман Ванзуряк. За його словами, саме створення такого центру може стати прикладом для всіх інших областей як потрібно надавати допомогу військовослужбовцям. «Раз в тиждень в логістичний центр в Ізюмі будуть доставляти гуманітарні вантажі з Буковини. І наші волонтери, які тут працюють, будуть розсилати цю допомогу в місця дислокації буковинських військовослужбовців», - розповів губернатор Чернівецької області.

Він нагадав, що в зоні АТО знаходяться батальйон Чернівецькій територіальної оборони, прикордонний загін і правоохоронці з Буковини, є військові частини, які несуть службу в зоні АТО, і яким також потрібна допомога.

Довідка. Сьогодні, 12 вересня, до міста Ізюм (Харківська обл.), де розташований перший в Україні логістично-координаційний центр допомоги військовослужбовцям, що беруть участь в антитерористичній операції, надійшов гуманітарний вантаж з Буковини. Його доставила група волонтерів на чолі з головою Чернівецької обласної державної адміністрації Романом Ванзуряком. Весь гуманітарний вантаж через логістичний центр буде доставлений українським військовим в зону АТО.