Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Компанія «Здоров'я» постійно надає допомогу пораненим і громадянам, що покинули зону АТО

Компанія «Здоров'я» постійно надає допомогу пораненим і громадянам, що покинули зону АТО

Про це сьогодні під час презентації нових виробничих потужностей «ФК« Здоров'я» повідомив заступник голови Харківської ОДА Юрій Георгієвський. «Останні місяці ознаменувалися активним прибуттям в Харківську область тимчасових переселенців із зони АТО. Обласна адміністрація постійно веде роботу по залученню спонсорських коштів для надання їм комплексної допомоги. Компанія «Здоров'я» - напевно, єдина приватна бізнес-структура, яка інтегрувалася в цю роботу з перших днів проведення антитерористичної операції, і продовжує надавати допомогу, як пораненим бійцям в Харківському військовому шпиталі, так і вимушеним переселенцям із зони АТО. Загальна сума благодійності на сьогодні вже перевищила 1,5 млн. грн.»,- підкреслив Юрій Георгієвський.

Заступник голови обласної державної адміністрації від імені керівництва області та громадян, що потребують цю допомогу, висловив подяку керівництву «ФК «Здоров'я», її трудовому колективу за активну громадянську позицію, європейські стандарти якості та реалізацію моделі соціально відповідального бізнесу.

В урочистому заході також взяли участь генеральний директор ТОВ «ФК «Здоров'я» Олександр Доровський, керівник Державної служби з лікарських препаратів Михайло Пасічник, радник голови Харківської ОДА Михайло Черняк, директор Департаменту охорони здоров'я ХОДА Олександр Галацан, ректор Національного фармацевтичного університету Валентин Черних.