Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Електроважмаш» відвантажив запасні частини для турбогенераторів на Бурштинську ТЕС

«Електроважмаш» відвантажив запасні частини для турбогенераторів на Бурштинську ТЕС

Державне підприємство завод «Електроважмаш» виготовило і відвантажило запасні частини для планової ремонтної програми на Бурштинській ТЕС (Івано-Франківська обл.). Контракт на поставку продукції було підписано у квітні 2014 р. Запасні частини призначені для сервісного обслуговування обладнання, що працює на електростанції. Зараз на Бурштинській ТЕС встановлено 9 турбогенераторів ТГВ-200, 2 турбогенератора АСТГ-200 і 1 турбогенератор ТГВ-200-2М виробництва «Електроважмашу».

«Всі турбогенератори виробництва нашого підприємства на Бурштинській ТЕС були встановлені ще 25-50 років тому. Застаріла енергогенеруюча база нашої країни потребує модернізації та ремонту. «Електроважмаш» завжди готовий надати ці послуги нашим замовникам в повному обсязі і в строк», - зазначив перший заступник директора ДП завод «Електроважмаш» Дмитро Костюк.

Довідка. ДП завод «Електроважмаш» спеціалізується на розробці і випуску потужних гідрогенераторів, гідрогенераторів-двигунів, турбогенераторів для теплових і атомних електростанцій, електродвигунів для приводів прокатних станів, шахтних підйомників, водяних насосів зрошувальних каналів, тягового електрообладнання для залізничного і міського транспорту.

Завод «Електроважмаш» поставляє продукцію в Росію, Індію, Казахстан, Панаму, Мексику та інші країни по всьому світу.