Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В селищі Бабаї розквітне «Сад пісень Сковороди»

В селищі Бабаї розквітне «Сад пісень Сковороди»

14 вересня об 11.00 в смт. Бабаї Харківського району (Харківська обл.) відбудеться щорічний культурно-мистецький захід «Сад пісень Сковороди». Цього року це буде безперервне дійство сучасного музичного, фольклорного та поетичного мистецтва, спрямоване на розвиток духовності людей через знайомство з творчістю філософа Григорія Сковороди. На лісній галявині колективи і виконавці продемонструють музичний фольклор: авторську музику, обробки і інтерпретації народної пісні, нові напрямки розвитку сучасного фольклорного музичного мистецтва України. А народні майстри проведуть майстер-класи з гончарства, різьблення, лозоплетіння. Усі відвідувачі матимуть нагоду поласувати смачною кашею та виробами бджільництва.

З Харкова дістатися до місця проведення заходу можна на автобусі №154, який відправляється від станції метро Гагаріна, вставати на зупинці «селище Наукове», звідти пішки, слідуючи за вказівниками, спуститися по «Стежці Сковороди» до «Криниці Сковороди».

Організатори культурно-мистецького заходу: Бабаївська селищна рада, відділ культури і туризму Харківської РДА за підтримки Департаменту культури і туризму ХОДА та Обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва.