Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Балута привітав курсантів Національної академії Національної гвардії України з прийняттям присяги

Ігор Балута привітав курсантів Національної академії Національної гвардії України з прийняттям присяги

Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута взяв участь в урочистих заходах з нагоди прийняття присяги першокурсниками Національної академії Національної гвардії України. «Насамперед хочу подякувати батькам, які виховали справжніх патріотів України, та тим молодим людям, які своїм майбутнім обрали служіння українському народові. Адже перший раз за 23 роки Незалежності України ті, хто йдуть у військові вищі навчальні заклади, на 100 відсотків знають, що їм доведеться захищати свою землю, територіальну цілісність своєї держави», - наголосив у своєму виступі Ігор Балута.

Керівник області окремо звернувся до тих курсантів, які вступили до лав Академії з фронту. «Ви вже знаєте, що таке знаходитися на передовій, та зможете передати свій бойовий досвід молодшим товаришам – майбутнім Героям України», - відзначив він.
 
Ігор Балута також подякував генерал-полковникові Степану Полтораку за ефективну та сумлінну працю на посаді командуючого Національною гвардією України. «Мені дуже приємно, що Нацгвардію очолює наш земляк, який з честю виконує свої службові обов’язки у найтяжчі для України часи», - наголосив голова ХОДА.
 
Ігор Балута також висловив сподівання на те, що мирний план Президента України Петра Порошенка з врегулювання ситуації на Сході буде виконано. 
 
Теги