Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Представники міжнародних компаній та інвестиційних фондів відвідають Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи»

Представники міжнародних компаній та інвестиційних фондів відвідають Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи»

На Міжнародному економічному форумі «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи», який пройде 5 вересня в Харкові (готель «Kharkiv Palace»), очікується велика кількість українських і міжнародних гостей. Так, за словами першого заступника голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Райнін, свою участь у форумі підтвердили експерти з дванадцяти країн світу. Відвідати захід збираються директор з розвитку бізнесу «PwC Україна» Енді Кузич, президент Американської Торгової Палати в Україні Кейсі Бернард, голова компаній «Шелл» в Україні Грехем Тайлі, президент «The Bleyzer Foundation» Майкл Блейзер, Надзвичайні і Повноважні Посли Латвії, Азербайджану, Білорусі, В'єтнаму, Туреччини.

Очікуються представники посольств Нідерландів, Швеції, Великобританії, Франції, Угорщини, Канади, генеральні консули Німеччини та Польщі, а також керівники державних установ, що займаються інноваційною та інвестиційною діяльністю, представники міжнародних компаній, інвестиційних фондів і фінансово-промислових груп.

Нагадаємо, що в рамках проведення форуму 4 вересня в Харкові буде відкрито два Почесних консульства - Туреччини та Білорусі. Відкриття Почесного консульства Туреччини відбудеться о 15.00 за адресою вул. Пушкінська, 57. Почесне консульство Білорусі буде відкрито в цей же день о 18.00 за адресою вул. Сухумська, 24.