Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У галереї «Бузок» відкриється виставка художника Віктора Беліченка

У галереї «Бузок» відкриється виставка художника Віктора Беліченка

3 вересня о 17.00 в Інформаційно-виставковому центрі «Бузок» (вул.Сумська, 25, великий зал) відбудеться відкриття виставки Віктора Беліченка «Живопис. Графіка». Художник реалізує свій талант у різних жанрах - пейзаж і натюрморт, портрет і нефігуративний живопис. Такі різні, на перший погляд, роботи залучають глядача гармонійною композицією, глибоким філософським змістом живопису і витонченим колоритом графічних робіт. Всі вони багатогранно розкривають творчий портрет автора.

Віктор Григорович присвятив мистецтву все своє життя. Юнацька тяга до творчості спонукала його до вступу в Харківський художньо-промисловий інститут на відділення живопису. З 1972 року, після закінчення навчання в Харківському художньо-промисловому інституті, художник брав активну участь у численних обласних та республіканських виставках. З 1995 року він почав викладацьку діяльність в стінах своєї Alma Mater, щедро ділячись величезним творчим досвідом з молодим поколінням студентів Харківського художнього училища та Академії дизайну і мистецтв.

Виставка триватиме до 17 вересня. Вхід вільний.

Довідка.
Віктор Григорович Беліченко - народився в 1944 році в м.Харкові.
У 1964 р - закінчив Харківське художнє училище, відділення живопису, в 1969 р. - Харківський художньо-промисловий інститутЗ 1995 р. - викладач в Харківському художньо-промисловому інституті.
Персональні виставки:
1994 р. - галерея «Джерело», м. Харків
1998 р.- Харківський художній музей
1998 р., 2005 р. - галерея «Маестро», м. Харків
Роботи знаходяться в Дирекції виставок Спілки художників, м.Москва; в Харківському художньому музеї; в приватних колекціях в Україні та за кордоном.