Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Експерти з дванадцяти країн світу відвідають Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи» (програма)

Експерти з дванадцяти країн світу відвідають Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи» (програма)

30 серпня в малому залі Будинку рад відбулася нарада під головуванням першого заступника голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Райніна, присвячена VI Міжнародному економічному форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи », який пройде 5 вересня в Харкові (готель «Kharkiv Palace»). В нараді також взяли участь керівники структурних підрозділів ХОДА та Головних управлінь СБУ, МВС, ДСНС України в Харківській області. Присутні обговорили питання, що стосуються організації та проведення форуму, а також зустрічі, розміщення та супроводу почесних гостей. Окрему увагу приділили питанню безпеки, роботи прес-центру та медичних пунктів під час економічного форуму.

Як повідомив Ігор Райнін, на Міжнародному економічному форумі очікується велика кількість українських і міжнародних гостей. Так, за словами першого заступника голови ХОДА, на сьогоднішній день свою участь у форумі підтвердили експерти з дванадцяти країн світу.

Відвідати захід збираються також Надзвичайні і Повноважні Посли Латвії, Азербайджану, Білорусі, В'єтнаму, Туреччини, Словенії. Очікуються представники посольств Нідерландів, Швеції, Угорщини, Канади, генеральні консули Німеччини та Польщі, а також керівники державних установ та структурних підрозділів міністерств, які займаються інноваційною та інвестиційною діяльністю, представники міжнародних компаній, інвестиційних фондів і фінансово-промислових груп.

Як розповів директор Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Віктор Коваленко, 5 вересня в 9.00 почнеться реєстрація учасників форуму.

З 10.00 до 12.00 пройде пленарне засідання «Стратегія економічного зростання» (центральний зал готелю «Kharkiv Palace). На пленарному засіданні виступлять голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута, в.о. Міністра економічного розвитку і торгівлі України Анатолій Максюта, голова Харківської облради Сергій Чернов, Надзвичайні і Повноважні Посли шести країн, віце-президент компанії «Shell» в Україні Грехем Тайлі, президент «The Bleyzer Foundation» Майкл Блейзер, виконавчий директор Європейської Бізнес Асоціації (EBA) Анна Дерев'янко. Після чого відбудеться підхід до преси спікерів пленарного засідання.

12.00-12.30 - кава-брейк.

З 12.30 до 13.50 відбудуться три панельні дискусії за темами: «Синергія євроінтеграції», «Соціально-економічні вигоди розвитку газової галузі в Харківській області» та «Електронне управління для розумної країни».

Також о 12.30 голова ХОДА Ігор Балута проведе зустріч з керівництвом Європейської Бізнес Асоціації (ЕВA). За підсумками цієї зустрічі буде підписано Угоду про співробітництво між Харківською облдержадміністрацією і ЕВA.

13.50 - 14.50 - обід для учасників форуму.

З 14.50 до 16.20 пройдуть панельні дискусії на такі теми: «Децентралізація влади - нові можливості регіонального розвитку», «Агропромисловий комплекс: нові можливості» і «Стратегія державно-приватного партнерства - шлях до успіху».

16.20 - 16.40 - кава-брейк.

З 16.40 до 18.00 відбудеться пленарне засідання «Будуємо країну майбутнього: час дій» і підбиття підсумків роботи форуму. Після чого для учасників форуму відбудеться фуршет.