Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юрій Георгієвський подякував представникам громадських організацій за комплексний підхід в роботі з вимушеними переселенцями із зони АТО

Юрій Георгієвський подякував представникам громадських організацій за комплексний підхід в роботі з вимушеними переселенцями із зони АТО

Під час участі у телевізійній програмі «Жіноча політика» заступник голови обласної державної адміністрації Юрій Георгієвський подякував представникам громадських організацій, а також пересічним мешканцям нашого регіону за допомогу у роботі з вимушеними переселенцями із зони АТО. «Це системна, щоденна і складна робота. І в цій роботі нам важливо не визнання когось першим, другим чи останнім. Ми працюємо на єдину мету – надання комплексної допомоги тим, хто її потребує, лишаючи зону АТО. Саме кооперація влади та громади допомагає нам оперативно реагувати та вирішувати актуальні на сьогодні питання. У наш Регіональний штаб входять представники громадських організацій, з якими ми постійно підтримуємо діалог. Внесок представників громади у роботу з вимушеними переселенцями дуже значущий. І ми їм у цьому дуже завдячуємо» - підкреслив Ю.В. Георгієвський.

Також заступник голови обласної державної адміністрації зазначив, що саме завдяки спільній роботі влади та громади було удосконалено роботу інформаційно-консультаційного центру на Південному вокзалі, вирішені нагальні проблеми.

Нагадаємо, що зараз в Харківському регіоні за приблизними підрахунками перебуває близько 53 тисяч переселенців з Донецької та Луганської областей. Більш 14,5 тисячам осіб надано допомогу в наданні тимчасового житла.

Повна версія програми «Жіноча політика» за участю заступника голови ХОДА Юрія Георгієвського вийде сьогодні, 2 вересня, на телеканалі «Simon» в 20.00.