Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Школі вищої спортивної майстерності після капітального ремонту урочисто відкрили зал боксу

У Школі вищої спортивної майстерності після капітального ремонту урочисто відкрили зал боксу

В Комунальному закладі «Школа вищої спортивної майстерності» відбулося урочисте відкриття залу для занять боксом, який був капітально відремонтований. Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута перерізав символічну червону стрічку в оновленому спортивному залі. Також у відкритті залу взяли участь перший заступник голови ХОДА Ігор Райнін і начальник ГУ МВС України в Харківській області Анатолій Дмитрієв. «Я вважаю, що держава повинна приділяти спорту і вихованню молоді величезну увагу. Ми повинні виховувати справжніх громадян і патріотів. У нас багато планів, багато об'єктів в області, які потребують уваги. І через два місяці ми презентуємо вам ще один об'єкт», - зазначив Ігор Балута.

Як розповів директор Школи вищої спортивної майстерності Андрій Олефіренко, ця школа підготувала чемпіонів світу та Європи, призерів і чемпіонів Олімпійських ігор. «У школі активно займаються з дітьми, готують майбутніх чемпіонів», - підкреслив він.

Роботи з капітального ремонту залу для занять боксом в КЗ «Школа вищої спортивної майстерності» проводились за рахунок коштів обласного бюджету. Загальна вартість виконаних робіт становить 150 тис.грн. У спортивному залі були виконані оздоблювальні роботи, електромонтажні роботи (встановлено 23 світильника, 2 вентилятора), встановлені металопластикові двері, відшліфована і пофарбована дерев'яна підлога, пофарбовані радіатори опалення та інші роботи.