Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові презентують новий веломаршрут і проведуть велоекскурсію для журналістів

У Харкові презентують новий веломаршрут і проведуть велоекскурсію для журналістів

29 серпня в центрі Харкова відбудеться прес-тур "Дізнайся Харків на двох колесах!", в якому зможуть взяти участь журналісти, а також харків'яни і гості міста. В рамках прес-туру буде презентовано новий міський веломаршрут: пл. Свободи - пл.Конституції - пл. Архітекторів - пл. Свободи, по маршруту проходження якого учасникам прес-туру проведуть екскурсію. Під час екскурсії можна буде почути пізнавальну інформацію про визначні пам'ятки Харкова, серед яких - пам'ятник засновникам Харкова, Держпром, ХНУ ім. В.Н.Каразіна, майдан Свободи, пам'ятник Т.Г.Шевченку, пам'ятник кобзарям, алея зірок фестивалю "Харьковская Сирень", фонтан-альтанка "Дзеркальний струмінь", Університетська гірка, Свято-Покровський монастир, Свято-Успенський собор, синагога, старовинні торгові таблички на будівлі по вул. Пушкінська, 17, пл. Архітекторів та багато іншого.

Місце початку екскурсії: майданчик перед готелем «Харків Палас». Час початку екскурсії: 10:00. Тривалість велоекскурсії - 2 години.

Журналістам будуть надані велосипеди та спеціальні навушники для участі в екскурсії. Приємним доповненням до велоекскурсії послужить чаювання з видом на набережну річки Лопань.

Презентація маршруту і велоекусурсія організовані за підтримки Туристичної Асоціації Слобожанщини та управління туризму Департаменту культури і туризму Харківської облгсоадміністраціі.