Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків’яни-благодійники передали воїнам-піхотинцям сотні комплектів бойової екіпіровки

Харків’яни-благодійники передали воїнам-піхотинцям сотні комплектів бойової екіпіровки

У Харківській області місцеві органи самоврядування, благодійні організації та пересічні громадяни надають активну матеріально-технічну підтримку 92-й окремій механізованій бригаді Сухопутних військ України. За словами командування військової частини, нещодавно особовий склад підрозділів поповнився більше ніж на тисячу військовослужбовців, яких призвано з різних куточків держави в рамках третьої хвилі мобілізації. «Наша частина є бойовою одиницею українського війська і  виконує важливі завдання щодо охорони східних рубежів, а також перебуваює в зоні військового конфлікту. Тож, від належної екіпіровки воїна-піхотинця залежить загальний успіх в бою. Останнє добре відомо цивільним патріотам і тому вони постійно опікуються армійцями», - пояснив командир військової частини полковник Віктор Ніколюк.

Так, велику активність у забезпеченні даного військового колективу проявляють промислові підприємства регіону, серед яких: ПАТ «КГС», ТОВ «Лікеро-горілчаний завод «Prime», ТОВ «Малинівський склозавод» та інші.

«Наші трудові колективи розуміють важливість роботи захисників Вітчизни. Зараз від бойового настрою та професійного рівня бійців залежить спокій в усій країні. Тому ми постійно турбуємося про них. Віримо в нашу спільну перемогу на Донбасі і обіцяємо й надалі дбати про українських солдатів», - розповів генеральний директор ТОВ «Лікеро-горілчаний завод «Prime» Сергій Іващенко.

З моменту початку антитерористичної операції, сотні карематних килимків, розвантажувальних жилетів, бронежилетів та кевларових шоломів вже надійшли від місцевого населення. Також близько ста одиниць бойової та спеціальної техніки було поставлено на хід за допомогою волонтерів. А активісти громадського об’єднання «Help army» за благодійні кошти встановили дві артезіанські свердловини в розташуванні частини та на загальновійськовому полігоні.

«Дуже потужна підтримка надходить до нас від місцевого населення. Проте, із забезпеченням бойовою екіпіровкою призовників таки виникають проблеми. Тому вирішення цих та інших питань є пріоритетними завданнями командирів усіх рівнів», - пояснив заступник командира частини по роботі з особовим складом підполковник Олександр Васильківський.