Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Шановні харків’яни!

Шановні харків’яни!

Щиро вітаю вас із Днем Незалежності України! Наша країна, наш народ святкує 23-річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія українців – бути господарями на своїй прекрасній і чарівній землі. Майже тисячу років, з часів Київської Русі, українці прагнули вільно жити, сповідувати свої традиції та звичаї, не зазнаючи при цьому поневірянь та утисків. Сьогодні Україна платить, напевно, найвищу ціну за свою незалежність та територіальну цілісність – сотні життів молодих та відважних патріотів. Серед них є і мешканці нашої області.

Солдати та офіцери Збройних сил України, Національної гвардії та інших формувань, які віддають життя за свою країну – це справжні герої. Їх подвиг назавжди залишиться в наших серцях та в нашій історії.

Ми зобов'язані зробити все, щоб пам'ять про тих, хто ціною свого життя захистив цілісність та недоторканність України, залишилась з нами назавжди, як непохитний підмурок нашої свободи та незалежності.

Висловлюю рідним та близьким Героїв України, які віддали свої життя за нашу країну, щирі співчуття. Ваші втрати – це горе кожного з нас, це горе всієї країни.

Впевнений у безхмарному завтрашньому дні України. Цей день обов’язково настане, і тим швидше, чим більш свідомо ми працюватимемо сьогодні на благо Батьківщини і проникнемося почуттям патріотизму до своєї України. Повірте, без цього дуже важко досягти поставленої мети. Вірю – ми її досягнемо!

Слава Україні! Героям Слава!

Голова Харківської
обласної державної адміністрації                                             Ігор Балута