Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбулася церемонія вшанування Державного Прапора України

У Харкові відбулася церемонія вшанування Державного Прапора України

В церемонії взяли участь голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута, перший заступник голови ХОДА Ігор Райнін, заступник голови ХОДА Юрій Георгієвський, тимчасово виконуючий повноваження заступника ХОДА Іван Варченко, заступник голови Харківської облради Людмила Давидова, прокурор Харківської області Василь Синчук, начальник СБУ в Харківській області Олександр Пивовар, ректор Харківського національного університету внутрішніх справ Сергій Гусаров, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, а також представники органів місцевого самоврядування, громадськості, духовенства та молоді. Урочисту церемонію завершили салют і марш курсантів вузів Харкова.

"Сьогодні та завтра ми відзначаємо дві найважливіші дати для кожного українця – День державного прапора и День незалежності України. В ці дні вся країна з болем у серці стежить за подіями на сході – в Донецькій та Луганській областях. На жаль, знищити там прояви сепаратизму ще в зародку не вдалося. Це лихо могло спіткати і Харківщину. Ми пам’ятаємо, як покидьки в центрі міста сплюндрували Національний стяг. Вони водили короводи, розмахуючи символікою Держави, яка живить терористів, постачаючи зброю та засилаючи найманців.

Мета кожного з нас – відвернути прояви сепаратизму від Харківської землі, а відтак – і від всієї України. Кожен із нас на своєму місці має підтримати українських вояків, які мужньо долають ворога в зоні антитерористичної операції. Я знаю, хлопці відчувають нашу підтримку, яка надихає їх на нові перемоги. Слава українському народові! Слава Україні!", - сказав у своєму виступі Ігор Балута.