Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дорогі харків'яни!

Дорогі харків'яни!

Щиро вітаю вас із 71-ю річницею звільнення Харкова від нацистських загарбників, зі священним для нас святом гордості та слави! Місто і його жителі знають ціну і значення подвигу, виявленого поколінням наших батьків і дідів у роки Другої світової війни. За фатальним збігом обставин саме Харківщина виявилася в епіцентрі самої кривавої війни в історії людства. Харків був містом, за оволодіння яким гітлерівці вели запеклу боротьбу й кидали на його штурм свої найкращі сили. Повністю зруйноване, але не зломлене, наше місто пережило окупацію й голод. Харків і його жителі змогли вистояти і знову відродитися!

На жаль, сьогодні Україну знову доторкнулося чорне крило війни, нині по-новому відкривається світ солдатського служіння Батьківщині, вірності й честі, суму й радості самого міцного у світі військового братерства.

Подвиг захисників Вітчизни буде жити в пам'яті багатьох поколінь, а самовідданість, вірність бойовим традиціям завжди будуть прикладом для майбутніх поколінь.

Символічно, що своє найголовніше і найбільш значиме свято харків'яни відзначають у переддень Дня Незалежності України. У цю мить ми ясніше розуміємо, як багато спільного в різних поколінь громадян нашої країни, що ми всі - діти України!А якою стане наша країна, яким буде наше місто - це залежить тільки від нас.

Зі святом, дорогі друзі!

Голова Харківської
обласної державної адміністрації                                             Ігор Балута