Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

ХНУРЕ запрошує своїх першокурсників на ZIP-квест «Розархівуй університет!»

ХНУРЕ запрошує своїх першокурсників на ZIP-квест «Розархівуй університет!»

31 серпня о 10.00 на стадіоні Харківського національного університету радіоелектроніки (вул. Серпова) стартує квест для першокурсників, приурочений до початку нового навчального року. Головна мета квеста – познайомити студентів один з одним і з кураторами, а також показати їм можливості університету. Спеціально підготовленим маршрутом учасники квесту подорожуватимуть ХНУРЕ- познайомляться з його структурними підрозділами, історичними та популярними серед студентів місцями, будуть розгадувати загадки, брати участь у конкурсах і просто весело проводити святковий день.

Команда (навчальна група), яка найшвидше пройде маршрут і найвдаліше впорається з конкурсами, буде нагороджена цінними призами від спонсорів, якими в цьому році виступлять: студентська профспілкова організація, IT-компанії «EPAM Systems», «SIGMA», «Nix Solutions», компанія Red Bull, пейнтбольний клуб «Бомба», а також футбольний клуб «Металіст».

Урочиста церемонія нагородження переможців і призерів квесту відбудеться о 13.00 в актовому залі ХНУРЕ.

Організатором квесту є орган студентського самоуправління ХНУРЕ – Студентський сенат, за підтримки ректорату. У квесті будуть задіяні понад тисячі студентів-першокурсників, куратори навчальних груп, понад 20 структурних підрозділів університету та студенти-волонтери Студентського сенату.

Контактні особи: Сакало Євген Сергійович – помічник ректора з виховної роботи
Кім. 371, тел.: 702 13 35, моб.: 050 576 99 99

Романовська Владислава - голова Студентського сенату
Кім. 217, тел.: 702 13 22, моб.: 093 150 34 81

Відеозвіти торішнього квесту переглядайте тут