Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Обласна влада надасть усіляку підтримку родині загиблого під Луганськом бійця "Айдара". Ігор Райнін

Обласна влада надасть усіляку підтримку родині загиблого під Луганськом бійця "Айдара". Ігор Райнін

Перший заступник Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін і директор Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Віктор Коваленко відвідали в Коломацькому районі (с. Шелестово) сім'ю Геннадія Томи - бійця батальйону територіальної оборони "Айдар", загиблого в ході антитерористичної операції під Луганськом. У 41-річного Геннадія Томи, який свого часу добровільно пішов воювати в зону АТО і загинув в бою від отриманих поранень, залишилися дружина Наталя і дві дочки. Старша дочка вчиться в Харківському машинобудівному коледжі і прагне стати компетентним економістом, молодша - учениця десятого класу місцевої школи в Шелестово, яка, переживаючи за батька, була готова піти слідом за ним воювати в зону АТО.

Ігор Райнін, спілкуючись з сім'єю загиблого бійця, пообіцяв всіляку допомогу і підтримку з боку обласної влади. Зокрема, дружині Геннадія - допомогти з працевлаштуванням, а також вирішити існуючі проблеми з будинком, в якому живе сім'я, і інші побутові питання, дівчаткам - допомогти набути необхідні знання і домогтися бажаних результатів у навчанні.

"Геннадій Тома був справжнім чоловіком, який захищав свою країну, свою родину. Коломацькому району випала честь мати такого героя. Тому ми будемо всіляко допомагати родині загиблого бійця, і будемо вдячні, якщо сім'я нашого героя прийме цю допомогу", - зазначив віце-губернатор.

В свою чергу, Наталія Тома говорить про те, що жителі їхнього району, керівники сільгосппідприємств та голова Коломацького району не залишилися осторонь і теж надали чималу допомогу. Вона подякувала всім за підтримку і турботу, які їм зараз необхідні.