Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

П'ятеро бійців 22-го батальйону територіальної оборони звільнені з полону

П'ятеро бійців 22-го батальйону територіальної оборони звільнені з полону

П'ятеро харків'ян - бійців 22-го батальйону територіальної оборони - звільнені з полону терористів, в якому вони перебували з 5 липня 2014 року. Про це розповів голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута, який особисто координував операцію зі звільнення земляків. "Виконуючи доручення президента України щодо звільнення захоплених в полон військовослужбовців, співробітників правоохоронних органів і громадян, завдяки зусиллям багатьох людей, п'ятеро харків'ян сьогодні звільнені з полону", - зазначив керівник області.

За словами голови ХОДА, всі бійці живі і зараз знаходяться в безпеці. "Хотілося б висловити особливі слова подяки Харківському міському і Луганському міському союзам ветеранів Афганістану, за сприяння яких було здійснено звільнення наших хлопців. Окремо хотів би відзначити голову Луганського союзу Афганців Сергія Соніна - мужню людину, патріота України. Завдяки йому, його авторитету, бійці харківського 22-го батальйону зараз на шляху додому", - підкреслив Ігор Балута.

Як розповів керівник області, звільнити харків'ян вдалося тільки з другої спроби. "Але ми завжди вірили, що у нас все вийде. Дякую всім, хто брав участь у порятунку хлопців", - зазначив Ігор Балута.