Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Майже 6 млн.грн. виділено цього року в Харківській області для організації та проведення громадських робіт

Майже 6 млн.грн. виділено цього року в Харківській області для організації та проведення громадських робіт

У Харківській області, завдяки підтримці обласної державної адміністрації, цього року на організацію та проведення громадських робіт виділено 5,6 млн.грн., що є кращим результатом в Україні і майже на 1 млн.грн. перевищує минулорічний показник. Про це сьогодні під час обласної селекторної наради повідомив директор Харківського обласного центру зайнятості Володимир Міненко. В цілому по Харківській області у цього році тимчасовою роботою було забезпечено більше 15 тис. осіб. З них майже 5 тисяч безробітних працювали за рахунок коштів місцевих бюджетів та Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття, більше 10 тисяч людей працювали за рахунок роботодавців.

В щорічній Всеукраїнській акції «За чисте довкілля» взяли участь більше 5 тис. 500 осіб з числа безробітних. Скористалися можливістю тимчасового заробітку 50 вимушених переселенців із зони АТО. «Для нашої області це дуже важливе питання у зв'язку з тим, що кількість переселенців на Харківщині зростає щодня. І забезпечення зайнятістю цих людей є однією з наших першочергових завдань», - підкреслив Володимир Міненко.

Він також зазначив, що кількість безробітних, залучених до громадських та тимчасових робіт, перевищує показники минулого року на 5 тис. осіб.