Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Гуманітарна допомога з Харківської області прибула в Старобільськ Луганської області

Гуманітарна допомога з Харківської області прибула в Старобільськ Луганської області

Усі 26 фур з гуманітарною допомогою, відправлені сьогодні з Харківської області, благополучно прибули до м. Старобільськ Луганської області. Про це повідомив голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута. За його словами, зараз гуманітарна допомога вивантажується на одному з продовольчих складів даного населеного пункту. «Ми виконали доручення Президента України. Хочу відзначити, це не одноразова допомога. Харківська область допомагала, допомагає і готова й надалі допомагати нашим співвітчизникам в Донецькій і Луганській областях», - підкреслив Ігор Балута. 

На місці призначення вантаж зустрічали в. о. голови Луганської облдержадміністрації Ірина Верігіна, уповноважений президента з мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях Ірина Геращенко. Супроводжували фури з гуманітарною допомогою з Харківської області голова Державної служби з надзвичайних ситуацій України Сергій Бочковський, голова ХОДА Ігор Балута.

Нагадаємо, сьогодні об 11:45 з Харківської області в м. Старобільськ вирушило 26 фур з гуманітарною допомогою. 18 автомобілів сформувала Харківська область, 2 - Полтавська, 1 - Черкаська, 5 - Міністерство аграрної політики та продовольства України. Загальний тоннаж вантажу - понад 220 тонн.