Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Оголошено прийом робіт для участі в Обласному літературному конкурсі ім. О. Масельського

Оголошено прийом робіт для участі в Обласному літературному конкурсі ім. О. Масельського

Оголошено прийом робіт для участі у VІІІ Обласному конкурсі на кращий літературний твір ім. О. Масельського. Роботи приймаються в номінаціях «Проза», «Поезія», «Публіцистика», «Драматургія» та «Майстер слова» до 31 жовтня поточного року. Для участі в конкурсі необхідно надати наступні матеріали в друкованому (бажано) та електронному (обов'язково) варіанті: - текст, відповідно до обраних (ой) автором номінацій (і); - фото 10 * 15; - контактну інформацію (вказавши повну адресу, телефон, електронну пошту); - автобіографію; - при наявності копію свідоцтва про членство в Національній спілці письменників України або Національній спілці журналістів України.

Оргкомітет запрошує до участі в конкурсі як талановиту молодь, любителів, так і відомих на Харківщині літераторів, журналістів, поетів, драматургів.

В номінаціях «Проза», «Поезія», «Публіцистика», «Драматургія» винагорода за I місце становить 5 тис.грн, за II місце - 3 тис.грн, за III місце - 2 тис.грн. Нагородження переможців традиційно проходить у грудні.

Незалежно від номінації, журі має право присвоїти окремі відзнаки:
- "Відкриття року" - кращому молодому конкурсанту за твір, який ще не був опублікований;
- "Визнання" - за видатний внесок у розвиток мистецтва і багаторічну плідну і сумлінну роботу;
- "Фігура" - за кращий твір, присвячене видатній особистості Харківщини: культурному, науковому діячеві, політику, іншому видатному діячеві;
- "Назустріч людям" - за твір, присвячений безпосередньо життю і діяльності А.С. Масельського.
- "Дзвони Чорнобиля" - за твір, присвячений трагедії на Чорнобильській АЕС.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами: 700-53-29, 715-73-63. Пакет документів можна надіслати електронною поштою oblrada2006@yandex.ru; електронний носій інформації - на поштову адресу: м. Харків, Будинок рад, вул. Сумська, 64, Конкурс на кращий літературний твір ім. А.С. Масельського.

Роботи також приймаються за адресою: м.Харків, Будинок рад, вул. Сумська, 64; кімн. 25 і 96.