Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

За останній тиждень ще близько півтори тисячі осіб із зони АТО стали жителями Харківської області

За останній тиждень ще близько півтори тисячі осіб із зони АТО стали жителями Харківської області

Протягом останнього тижня на території міста Харкова та Харківської області зареєстрували місце проживання 1 тис. 327 осіб з Донецької (1049) та Луганській (278) областей. Про це 11 серпня під час обласної наради з питань допомоги вимушеним переселенцям з Донецької та Луганської областей повідомила заступник начальника Головного управління Державної міграційної служби України в Харківській області Олена Чирик. У той же час, за її словами, у зв'язку з від'їздом до Донецької і Луганської області були зняті з реєстрації місця проживання 964 особи.

В цілому, за даними Олени Чирик, в обласне управління Державної міграційної служби у зв'язку з втратою паспорта громадянина України звернулося 33 людини; 400 громадянам вклеєні фотографії по досягненню відповідного віку.

Також Олена Чирик зазначила, що на «гарячу» лінію ГУ ДМС України в Харківській області звернулися 163 вимушених переселенців з АР Крим та м. Севастополь (76 чоловік), жителів Донецької і Луганської областей (87 осіб).

Довідка. Станом на 5 серпня в реєстраційну єдину базу Харківській області було внесено 25 тис. 29 переселенців. Із загальної кількості прибулих в Харківську область в будинках для тимчасового проживання були розселені 10 тис.268 осіб. Решта переселенців розмістилася самостійно у родичів, близьких і знайомих.