Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Балута зустрівся з активістами волонтерської групи «Станція «Харків»

Ігор Балута зустрівся з активістами волонтерської групи «Станція «Харків»

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута зустрівся з активістами волонтерської групи «Станція «Харків» Оленою Гончаровою та Оленою Голіковою. У зустрічі також взяли участь директор Департаменту масових комунікацій ХОДА Євген Ярошенко і координатор харківського Євромайдану Ігор Рассоха.

Волонтери розповіли Ігорю Балуті про свою діяльність і ті проблеми, з якими вони стикаються, допомагаючи переселенцям з Донецької та Луганської областей. За їх словами, серед актуальних питань - пошук робочих місць, оформлення документів, розселення.

У свою чергу, Ігор Балута розповів про роботу структурних підрозділів Харківської облдержадміністрації в цьому напрямку.

Глава області та волонтери домовилися про нову зустріч в більш розширеному складі за участю представників правоохоронних органів, Головного управління Державної міграційної служби в Харківській області, Харківського обласного центру зайнятості, інших структур.


Довідка: Волонтерська група «Станція «Харків» допомагає переселенцям знайти тимчасове житло, забезпечити елементарний побут. Допомагає продуктами, одягом, предметами першої необхідності. Допомога переселенцям надають психологи, юристи та волонтери інших напрямків.

Запропонувати допомогу або попросити про неї можна за телефонами гарячої лінії «Харків-Інфоцентр».

+38 (093) 271-65-58 (Лайф);
+38 (097) 713-87-97 (Київстар);
+38 (050) 933-17-35 (МТС);
+38 (057) 720-99-33 (стаціонар).