Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Будівельників Харківської області привітали з професійним святом

Будівельників Харківської області привітали з професійним святом

7 серпня в Харківській облдержадміністрації відбувся урочистий прийом з нагоди Дня будівельника України. Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута та голова обласної ради Сергій Чернов привітали харківських будівельників з професійним святом і вручили їм державні та обласні нагороди, а також цінні подарунки за вагомий особистий внесок у розвиток будівельної галузі Харківської області, а також доблесну працю та високий професіоналізм. Також подяку прем'єр-міністра України вручили Олександру Гулакову, бетоняру ТОВ «Спецбудмонтаж-Україна». А голові правління АТ «Трест Житлобуд-1» Олександру Харченко був вручений Диплом 1-го ступеня Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України за перемогу в конкурсі на кращі будинки і споруди, збудовані та прийняті в експлуатацію в Україні у 2013 році в номінації «Культові споруди». Йдеться про будівництво Храму Святої Благовірної цариці Тамари Харківської Єпархії УПЦ.

«Наша країна знаходиться в непростих умовах. І представники вашої професії зараз особливо затребувані, в першу чергу, в Луганській і Донецькій областях. Той рівень бойових дій, який стався за останні тижні, жахає. У Луганську, наприклад, постраждало близько 10% житлового фонду. Я, звичайно, розумію, що сьогодні святковий день. Але я хотів би підкреслити завдання, які стоятимуть перед нами найближчим часом. Ми зустрічалися з деякими з вас і говорили про те, що потрібно сформувати бригади будівельників та експертів, щоб допомогти нашим сусідам провести експертну оцінку руйнувань і привести в порядок ті території, які вже звільнені. І я сподіваюся, що ми разом з вами впораємося з усіма складнощами. Велике вам спасибі за вашу працю», - зазначив Ігор Балута у своєму зверненні до будівельників.

«Складні часи переживав будівельний комплекс в минулі роки, коли були труднощі, перш за все економічного характеру. Ще рік тому ніхто з нас не міг уявити, що події будуть розгортатися саме таким чином. Але, аналізуючи роботу будівельної галузі, хочу сказати, що вона працює в цих умовах стабільно. Є динаміка, є обсяги, є нові підходи до роботи, розуміння і відповідальність, а головне - бажання працювати задля вирішення проблем. Тому хочу, щоб ваші плани були реалізовані, щоб ми разом пліч о пліч долали всі перешкоди», - підкреслив Сергій Чернов.

Зі списком нагороджених можна ознайомитися тут.

Довідка. У другу неділю серпня відзначається професійне свято працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів - День будівельника (цього року - 10 серпня).