Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові обговорили пріоритетні інвестиційні проекти розвитку регіону

У Харкові обговорили пріоритетні інвестиційні проекти розвитку регіону

У Харкові відбулося перше засідання Робочої групи з відбору інвестиційних, інноваційних, інфраструктурних та інших проектів розвитку Харківської області під керівництвом директора Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської облдержадміністрації, заступника голови Робочої групи Віктора Коваленка. Для участі в засіданні в якості експертів також були запрошені представники Харківського офісу Європейської Бізнес Асоціації, а саме: голова Координаційної ради Ігор Сбітнєв та регіональний менеджер Ірина Коновалова, а також заступник голови Харківської обласної організації роботодавців у сфері агропромислового розвитку Анатолій Гацько.

Основним завданням Робочої групи є розгляд та підтримка пріоритетних інвестиційних проектів розвитку регіону з подальшою їх рекомендацією для підтримки з боку держави та міжнародних фінансових інститутів.

Під час першого засідання було розглянуто інвестиційний проект по впровадженню енергетичного комплексу для спалювання біомаси з метою вироблення електроенергії і тепла, розроблений компанією «Енерготехнології», яка спеціалізується на реалізації проектів, пов'язаних з виробництвом електроенергії з альтернативних джерел.

Членами Робочої групи одноголосно схвалений вказаний проект і визнаний пріоритетним для Харківської області. Прийнято рішення про підтримку його реалізації на центральному рівні.