Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові разом з громадськістю обговорили програму святкування 23-24 серпня

У Харкові разом з громадськістю обговорили програму святкування 23-24 серпня

5 серпня відбулася нарада під керівництвом тимчасово виконуючого обов'язки заступника голови ОДА Івана Варченка з питань проведення урочистих та святкових заходів 23-24 серпня. В нараді взяли участь представники громадських організацій, які висловили свої ідеї та пропозиції щодо програми заходів до Дня Незалежності та Дня Державного прапора України. За підсумками наради було затверджено попередній план святкових заходів та урочистостей.  

За традицією в День Державного прапора України відбудеться урочисте підняття українського прапора в сквері на проспекті Правди. 24 серпня відбудеться церемонія покладання квітів до Монументу Незалежності України та до інших пам'ятників.

Також буде організовано виставку бойової техніки вітчизняного оборонно-промислового комплексу. Зокрема, на виставці будуть представлені зразки техніки виробництва тих підприємств, які входять до складу Державного концерну "Укроборонпром". Очікують харків'ян в ці дні і концертні програми.

У бібліотеках, дитячих будинках та навчальних закладах напередодні і в дні свят працюватимуть художньо-тематичні виставки, пройдуть різні концерти, покази кінофільмів, а також лекції, бесіди та конкурси малюнків, присвячені українській культурі, символіці, історії держави і національним героям.

Крім того, у святкові дні відбудеться безліч спортивних змагань: чемпіонат області з шахів, Кубок незалежності з бадмінтону, марафонський пробіг.