Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Освітяни Дергачівського району Харківщини передали військовим лікарям медпрепарати

Освітяни Дергачівського району Харківщини передали військовим лікарям медпрепарати

Матеріально-технічна допомога фахівцям Військово-медичного клінічного центру Північного регіону (ВМКЦ ПнР), що у Харкові, продовжує надходити від місцевих органів самоврядування, громадських організацій чи пересічних громадян. 

Так, нещодавно освітяни Дергачівського району особисто передали військовим лікарям чергову партію медичних препаратів та іншого майна.

«Близько 1200 шкільних викладачів та вихователів дитсадків нашого регіону відгукнулися на ініціативу допомогти захисникам Вітчизни. Протягом липня були зібрані кошти у розмірі понад 50 тисяч гривень, за які й придбано необхідні медпрепарати для лікування поранених військовослужбовців», - зазначив координатор збору коштів директор Пересічанської загальноосвітньої школи Віктор Лузан.

Гуманітарний вантаж прийняв та подякував гостям за турботу заступник начальника ВМКЦ ПнР з медичної частини полковник медичної служби Євген Скиба.

«Ці препарати дозволять запобігти крововтраті безпосередньо на полі бою та поліпшать процес одужання в ході лікування. Більшість з цього майна ми негайно направимо до медичних пунктів, розташованих в зоні АТО. З початку АТО у Харкові лікувалися понад 600 поранених військовослужбовців. На жаль, дана цифра продовжує збільшуватися», - зазначив офіцер.