Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Балута зустрівся з главою пошукової місії Нідерландів з розслідування катастрофи рейсу МН17 Пітером-Япом Алберсбергом

Ігор Балута зустрівся з главою пошукової місії Нідерландів з розслідування катастрофи рейсу МН17 Пітером-Япом Алберсбергом

Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута зустрівся з главою пошукової місії Нідерландів з розслідування катастрофи рейсу МН17 Пітером-Япом Алберсбергом (Pieter-Jaap Aalbersberg). У зустрічі також взяли участь представники місій Австралії та Малайзії, української прокуратури, митниці та Держслужби з надзвичайних ситуацій України. У ході зустрічі Пітер-Яп Алберсберг подякував українській стороні і особисто голові ХОДА Ігорю Балуті за співпрацю та допомогу в роботі місії, відзначивши високий рівень підготовки українських фахівців.

Глава Харківської області, в свою чергу, подякував Пітера-Япу Алберсбергу за таку високу оцінку, відзначивши, що це - результат роботи великої команди: Харківської облдержадміністрації, прокуратури, обласних управлінь Держслужби з надзвичайних ситуацій України, СБУ та МВС України. «Ми і надалі будемо робити все необхідне для сприяння вашій роботі», - підкреслив він. Ігор Балута також запевнив, що зі свого боку зробить все можливе для забезпечення комфортної роботи членів пошукової місії.

Учасники зустрічі обговорили організаційні питання, пов'язані з роботою пошукової місії в Україні, а також намітили план подальших дій на найближчі кілька днів.