Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Балута вручив державні нагороди

Ігор Балута вручив державні нагороди

Перед початком засідання колегії ОДА за дорученням Президента України Петра Порошенка голова облдержадміністрації Ігор Балута разом з першим заступником Міністра економічного розвитку та торгівлі України Анатолієм Максютой, радником голови Адміністрації Президента України Олексієм Логвиненко, які взяли участь у засіданні колегії, вручив державні нагороди видатним жителям області. 

Зокрема, Указом Президента України за досягнення високих спортивних результатів на XXII літніх Дефлімпійських іграх у м. Софії, виявлену мужність, самовідданість та волю до перемоги, піднесення міжнародного авторитету України орденом «За мужність» I ступеня нагороджено Андрія Зургалідзе – чемпіона та дворазового бронзового призера Дефлімпійських ігор з плавання; за значний особистий внесок у розвиток Дефлімпійського руху, підготовку спортсменів міжнародного класу, забезпечення високих спортивних результатів національної збірної команди України на XXII літніх Дефлімпійських іграх у м. Софії орденом Данила Галицького нагороджено Олега Панкратова - старшого тренера штатної збірної команди України з плавання, особистого тренера чемпіона та дворазового бронзового призера Дефлімпійських ігор з плавання Андрія Зургалідзе.

Крім цього, за багаторічну сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності, вагомий особистий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я та з нагоди Дня медичного працівника Почесною грамотою Кабінету Міністрів України нагороджено Олену Ковальову – головного лікаря КЗОЗ «Харківська міська клінічна лікарня швидкої та невідкладної допомоги ім. Мещанінова» та Галину Розсоху – завідуючу амбулаторії загальної практики сімейного медицини с. Руські Тишки Харківського району.